Win een cruise op de MSC Divina bij MSC Cruises

MSC Cruises verloot in het kader van de Vakantiebeurs een cruise op hun gloednieuwe schip de MSC Divina. Het cruiseschip wordt in mei 2012 aan de vloot toegevoegd. Deelnemers moeten hun gegevens achterlaten en enkele vragen beantwoorden. Daarbij maken ze kans op een acht-daagse cruise op de Middellandse Zee met de MSC Divina.  Klik hier voor het deelnameformulier.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​