Eerste foto’s interieur van Disney Fantasy

Sinds de Disney Fantasy afgelopen weekend is uitgedokt in Papenburg, mogen de eerste selecte mensen het schip betreden. USAToday schrijver Gene Sloan heeft een uitgebreide fotoserie laten maken. Ook Disney zelf maakt mondjesmaat foto’s bekend. De eerste reacties zijn positief. Het schip blijkt op bepaalde punten toch anders te zijn dan de Disney Dream. Zo heeft de Fantasy een meer Europees thema in bijvoorbeeld de discotheek en de pub. In de Skyline Lounge zijn om je heen vooral Eupese skylines te zien in plaats van de grote wereldsteden op andere continenten. Ook zijn er net als bij veel andere nieuwe schepen, cabana’s te vinden op het adults-only zonnedek. Bijzonder blijft de topper van het schip: de AquaDuck, een lange waterglijbaan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.