Reddingswerkzaamheden Costa Concordia maandagmiddag weer hervat

Maandagmiddag zijn de reddingswerkzaamheden bij het cruiseschip Costa Concordia hervat. Eerder op de dag moesten de werkzaamheden tijdelijk worden gestaakt wegens het slechte weer. De zware golven zorgden ervoor dat het schip niet meer stabiel lag. Aangezien de Costa Concordia vlak naast een afgrond ligt was de kans aanwezig dat het weg zou zakken. Hierdoor kon de veiligheid van de duikers niet meer worden gegarandeerd. In de ochtend hadden de reddingswerkers wederom een lichaam gevonden in het schip. Het dodenaantal steeg daardoor naar 6. 16 mensen, waaronder 12 Duitsers, worden nog altijd vermist.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​