Dodental ramp Costa Concordia loopt op

Dinsdag hebben reddingswerkers opnieuw vijf lichamen, vier mannen en een vrouw, gevonden in het gekapseisde cruiseschip Costa Concordia voor de Italiaanse kust. Het dodental is daarmee verder opgelopen naar 11 mensen. Volgens de Italiaanse autoriteiten worden er nog 23 mensen vermist. In de zoektocht naar overlevenden hebben reddingswerkers door middel van explosieven vier gaten gemaakt in de romp. Hierdoor hopen ze op plekken te komen in het wrak, die tot op heden onbereikbaar waren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.