Costa passagiers mogen omboeken of annuleren

Costa Cruises heeft  compensatiemaatregelen bekend gemaakt voor passagiers die in de toekomst al een cruise geboekt hadden met de Costa Concordia.

  • Passagiers die een cruise zouden beginnen voor 23 maart 2012 op de Costa Concordia mogen gratis omboeken naar de Costa Serena of de NeoRomantica (beide voor 12 daagse cruises met bijbetaling, voor 5-7 daagse cruises mag omgeboekt naar elk willekeurig schip)
  • Annuleren mag gratis. Zij die annuleren krijgen op een volgende cruise – na 1 juni – 30% korting.

Passagiers die na 23 maart 2012 zouden varen op de Costa Concordia:

  • Passagiers mogen omboeken naar de Costa Magica of de NeoRomantica. De Costa Magica gaat de routes varen van de Costa Concordia.
  • Annuleren mag gratis.

Passagiers die op een van de andere schepen een cruise hadden geboekt, mogen hun cruise gratis annuleren. Dit moet echter wel voor 7 februari gedaan worden.

Neem voor precieze details contact op met je reisbureau wanneer je wil annuleren of omboeken.

De compensatie voor de passagiers die ten tijde van het ongeluk op de Costa Concordia zaten, is inmiddels bekend. Alle kosten van de cruise inclusief uitgaven aanboord, worden terugbetaald. Ook kosten voor medische hulp of om terug te keren zijn voor rekening van de maatschappij.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.