Regent Seven Seas en Oceania Cruises veranderen procedures

Naar aanleiding van het ernstige ongeluk met de Costa Concordia heeft de eigenaar van Regent Seven Seas Cruises en Oceania Cruises besloten om direct enkele procedures te veranderen. Op de dag van inscheping hielden de twee cruisemaatschappijen hun reddingsoefening. Toch kwam het voor dat enkele later arriverenden gasten de oefening pas de dag erna kregen. De eigenaar van de beide maatschappijen, heeft besloten om voor die passagiers dezelfde dag de oefening plaats te laten vinden. Dus op de aankomstdag.  Beide luxe cruisemaatschappijen zijn eigendom van Prestige Cruise Holding.

Meerdere cruisemaatschappijen houden momenteel hun veiligheidsprocedures onder de loep of publiceren hun veiligheidsmaatregelen. .

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​