Disney Cruise Line in 2013 terug in Europa

Disney Cruise Line heeft dinsdag haar vaarrooster bekendgemaakt voor 2013. Daarop prijken enkele nieuwe routes en bestemmingen. Dit is voornamelijk mogelijk omdat de vloot is uitgebreid met de Disney Dream en de Disney Fantasy. Na een jaar afwezigheid keert een cruiseschip van Disney Cruise Line weer terug in Europa. In de zomermaanden is het mogelijk om op de Disney Magic vanuit Barcelona een cruise van 4, 7 of 12 nachten te maken op de Middellandse zee waarbij o.a. populaire bestemmingen in Italie (Florence, Venetie) en Griekenland (Athene) worden aangedaan. Ook in 2013 ontbreken daarnaast de bekende cruises naar Alaska en de Caribbean niet. Voor deze laatste bestemming zal Disney volgend jaar voor het eerst ook Miami als vertrekpunt gebruiken. De cruises voor 2013 zijn vanaf 26 januari 2012 te boeken.

Meer: Hoogtepunten vaarrooster Disney Cruise Line in 2013

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​