Open dagen 2012 Feenstra Rijn Lijn

De Feenstra Rijn Lijn houdt in 2012 twee open dagen in Rotterdam en Arnhem. Op beide dagen kunnen een aantal riviercruiseschepen uit de vloot bezocht worden. In Rotterdam zullen zeven schepen, in Arnhem vijf schepen te bezichtigen zijn. De medewerkers vertellen tijdens een rondleiding over de mogelijkheden. Afsluitend wordt een kopje koffie met wat lekkers aangeboden.

Rotterdam – 4 en 5 februari 2012 bij de Holland Americakade 11:00-16:00 uur

 • Da Vinci
 • Rembrandt van Rijn
 • Poseidon
 • Salvinia
 • Statendam
 • Calypso
 • Horizon

Arnhem – 11 en 12 februari 2012 bij de Rijnkade 11:00-16:00 uur

 • Da Vinci
 • Rembrandt van Rijn
 • Poseidon
 • Statendam
 • Azolla


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​