Eurodam en Nieuw Amsterdam ontmoeten elkaar

De Eurodam en de Nieuw Amsterdam hebben elkaar voor het eerst ontmoet. De nieuwste schepen van de Holland America Line waren in San Juan, Puerto Rico. Op 26 januari lagen de beide schepen volgens de Holland America Line Blog naast elkaar aangemeerd. De Eurodam kwam aan om 13:00 uur, terwijl de Nieuw Amsterdam om 16:00 binnen voer. De crewmembers konden in ieder geval de beide schepen nu eens goed met elkaar van buiten en van binnen vergelijken. De Eurodam is twee jaar ouder (2008) dan de Nieuw Amsterdam (2010) maar verder van dezelfde klasse.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.