Cruiseterminal Rotterdam wordt met SS Rotterdam verbonden

Op woensdag 8 februari wordt in Rotterdam de Rijnhavenbrug geopend. Deze 160 meter lange fiets- en voetgangersbrug gaat voor een directe verbinding zorgen tussen Katendrecht waar de SS Rotterdam ligt en de Wilhelminapier waar de Cruiseterminal te vinden is. Op 8 februari wordt om 14.30 de Rijnhavenbrug door wethouder Karakus, samen met Dolf Jansen en Brigitte Kaandorp de officiële openingshandelingen verricht. Cruisepassagiers kunnen voortaan makkelijk hun auto bij de SS Rotterdam parkeren en lopend naar de cruiseterminal of naar bijvoorbeeld Hotel New York. In het weekend van 11 en 12 februari organiseren de bedrijven en restaurants op de Wilhelminapier en Katendrecht bijzondere evenementen.  In het voormalige hoofdkantoor van de Holland America Line, hotel New York, zijn op 11 februari (11:00-16:00 uur) rondleidingen door het gebouw. De SS Rotterdam biedt gratis rondleidingen aan wanneer je gebruik maakt van gratis fietstaxi’s tussen het hotel, Café Katendrecht en de SS Rotterdam. Andere evenementen lees je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.