Metro in New York getransformeerd tot cruiseschip

De Verenigde Staten waren in 2011 het land, waar percentueel gezien, de meeste cruisereizigers vandaan kwamen. Het schetst geen verbazing dat ook het grootste deel van het marketingbudget van de cruisemaatschappijen daar gespendeerd wordt. Reclames voor cruisen kom je, in tegenstelling tot Nederland, dan ook overal tegen. Zo rijdt momenteel in New York gedurende de gehele maand februari een metro rond, die zowel van binnen als van buiten, is getransformeerd tot een cruiseschip van Royal Caribbean. Doel van de Amerikaanse cruisemaatschappij is om de reizigers bekend te maken met de cruisebeleving.

Royal Caribbean heeft op haar facebookpagina foto’s geplaatst van de ‘Royal Shuttle’. Via #RoyalShuttle kan je de tweets volgen van verraste reizigers (foto via @laurafdunn).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.