Grand chefs varen met Holland America Line

Holland America Line’s nieuwe cruiseseizoen 2012 in het Middellandse Zeegebied gaat van start met een uitgebreide keuze in routes, variërend van zeven tot 42 dagen en tevens een 62-daagse  Grand Voyage, een rondreis op de Middellandse Zee en de Zwarte Zee met het intieme schip ms Prinsendam.

Zes andere schepen van de maatschappij, – ms Eurodam, ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Rotterdam, ms Maasdam en ms Ryndam – maken deze zomer 32 verschillende routes op de Oostelijke en Westelijke Middellandse Zee. Op geselecteerde cruises zijn gerenommeerde gastkoks aan boord voor het programma in het Culinary Arts Center. In deze showkeuken verzorgen de chefs kookdemonstraties, workshops, proeverijen en zij nemen deel aan vragensessies met de gasten.

Het Culinary Arts Center, in samenwerking met Food & Wine Magazine, geeft gasten op specifieke cruises van Holland America de mogelijkheid om demonstraties en kooklessen bij te wonen van topchefs, wijnkenners, en leidinggevende auteurs van kookboeken die ook voor Food & Wine Magazine schrijven. Op geselecteerde cruises in het Middellandse Zeegebied heeft Holland America Line bijzondere gastkoks aan boord:

  • Ken Oringer, chef en mede-eigenaar van Kenneth Oringer en Clio restaurants in Boston is aan boord van ms Nieuw Amsterdam vanaf 5 juni voor 12-daagse Mediterrane Keizerrijken.
  • Kevin Sbraga, chef en eigenaar van Sbraga restaurant in Philadelphia vaart met ms Noordam vanaf 17 juli op de Middellandse Zee.
  • Giuliano Hazan, auteur van ‘Cooking Italian with Giuliano’ en kookdocent van het jaar (Association of Culinary Professionals) is aan boord tijdens de 17-daagse cruise het Moorse Rijk met ms Rotterdam vanaf 29 september.
  • Timon Balloo, chef van Sugarcane Raw Bar Grill in Miami reist met ms Noordam de zevendaagse Romantische Rivièra Cruise vanaf 15 oktober.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.