Spa behandelingen voor tieners bij MSC Cruises

Tieners hebben bij MSC Cruises vanaf nu de  mogelijkheid om bijzondere ‘Teen Kicks’ spa behandelingen te boeken in de MSC Aurea Spa. Deze zijn gericht op de huid en welzijn van de tieners en jongeren. Voor deze behandelingen worden aangepaste prijzen gehanteerd d.w.z. goedkoper dan de behandelingen voor volwassenen. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk: Gezichtsbehandelingen gericht op acné of oneffenheden, geurige gezichtsaroma therapie, automatisch een bruin kleurtje met een zelfbruiner, nieuwe nagels of andere pedicurebehandelingen. Make-over’s zijn er op het gebied van haar of make-up. Ook een gezellige massage met je moeder behoort tot de mogelijkheden. Tot slot kan je een personal workout boeken met een personal trainer in de sportzaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden