Valentijnsstunt Cunard op Queen Mary 2

Stefan Libon en Jess McGarrity zullen Valentijnsdag 2012 niet snel meer vergeten. De 32-jarige Stefan vroeg zijn vriendin Jess vandaag ten huwelijk. De Australier deed dat op een wel een heel bijzondere manier. Via een vriend die bij cruisemaatschappij Cunard werkte wist hij te regelen dat het cruiseschip Queen Mary 2 in de haven van Sydney aankwam met een speciaal verzoek. Op een 25-meter groot spandoek bovenop het schip stond de boodschap ‘Marry me Jess?’. Tevens waren er grote harten zichtbaar. Het koppel bekeek de intocht vanaf een nabijgelegen heuvel. Nadat Jess ‘Ja’ had gezegd werd het toekomstig bruidspaar aan boord uitgenodigd voor een romantische champagne brunch.

Voor het Australische koppel was het een onvergetelijke dag en voor Cunard een mooie marketingstunt. Het was een goede gelegenheid om onder de aandacht te brengen dat sinds kort op de schepen van Cunard ook huwelijksceremonies kunnen plaatsvinden.

Meer: Foto’s en video van de Valentijnsactie van Cunard.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.