Disney Fantasy begint aan oversteek naar Amerika

De Disney Fantasy begon gisteren aan de oversteek vanuit Duitsland naar de nieuwe thuishaven, Port Canaveral. Het schip vertrok gisteravond vanuit Bremerhaven waar het begeleid werd door vuurwerk. Op 28 februari arriveert het schip in New York, waar twee dagen later op 1 maart de doop gaat plaatsvinden. Daarna vaart de Fantasy door naar Florida waar het 6 maart 2012 aan komt. Disney Cruise Line gaat de komende week berichten over de transatlantische oversteek door middel van videoberichten waarin je veel informatie over het schip gaat zien.

Gerelateerde berichten: Disney Cruise Line in 2013 terug in Europa, Eerste proefvaart Disney Fantasy naar Noordzee, Overzicht nieuwe cruiseschepen in 2012

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​