Doop vier nieuwe Vikingschepen in Amsterdam

Viking River Cruises bestaat 15 jaar en dat wordt groots gevierd. Amsterdam gaat een primeur krijgen op 21 maart 2012. Liefst vier nieuwe schepen van de riviercruisemaatschappij Viking Rivercruises zullen op een dag tegelijk gedoopt gaan worden. De Viking Freya, Viking Idun, Viking Njord en de Viking Odin zijn de nieuwe scheepsnamen die genoemd zijn naar Noorse mythologische figuren. De schepen (190 passagiers) hebben een aantal bijzonderheden:

  • Balkons bij de hutten of een Frans balkon met schuifdeur
  • De mogelijkheid om buiten de dineren op het Aquavit Terrace bij de boeg van het schip
  • Suites met een woonkamer en een slaapkamer waarbij een groot balkon hoort

Later dit jaar volgen de Viking Embla in juli en de Viking Aegir in augustus.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.