Open dag op riviercruiseschip MS Allegro

Kras.nl houdt drie open dagen op het riviercruiseschip MS Allegro. Op 30, 31 maart en 1 april legt het schip aan in verschillende steden in Nederland voor een bezoek. Het schip heeft in 2011 een modernisering ondergaan. Op de open dagen kan het schip worden bezichtigd; onder andere het restaurant, de Wellness & Massage salon en enkele hutten.

Aanmelden is verplicht via de site van Kras.nl.

De open dagen zijn:

Datum Plaats
vrijdag 30 maart 2012 Enkhuizen
zaterdag 31 maart 2012 Rotterdam
zondag 1 april 2012 2012 Amsterdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.