Twee Viking-riviercruiseschepen vertraagd bij doop in Amsterdam

Viking River Cruises bestaat 15 jaar en dat zou groots gevierd worden met de doop van vier nieuwe riviercruiseschepen op 1 dag in Amsterdam. Door vertraging in de bouw gaan echter alleen de Viking Odun en de Viking Idun gedoopt worden op 21 maart 2012. De twee andere schepen, Viking Freya en de Viking Njord zullen halverwege april pas in de vaart komen. De laatste twee schepen krijgen geen doopfeest en gaan direct varen.

Door de vertraging annuleert Viking enkele cruises. Het gaat daarbij om vijf ‘Tulips and Windmills’ cruises die vanuit Amsterdam zouden vetrekken op 22 maart, 31 maart en 9 april (Viking Freya) en 28 maart en 6 april voor Viking Njord. Geboekte passagiers mogen een andere cruise uitkiezen of kosteloos annuleren. Op een navolgende cruise krijgen ze tot 50% korting.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​