Hoogste punt nieuwe cruiseterminal in IJmuiden bereikt

Volgens de IJmuider Courant is het hoogste punt van de cruiseterminal aan de IJmondhaven bereikt. Vrijdagmiddag werd dat in een klein gezelschap gevierd. De nieuwe cruiseterminal moet op 4 mei klaar zijn. Dan meert op die dag de MSC Opera aan waarmee de cruiseterminal in gebruik gaat worden genomen.  De huidige terminal aan het Sluisplein blijft wel bestaan.

Maximaal twee schepen kunnen gelijktijdig bij de cruiseterminal aanmeren.

Gerelateerde berichten: IJmuiden gaat 2e cruiseterminal bouwen, Cruisen vanuit Nederland in 2012?

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Hoogste punt nieuwe cruiseterminal in IJmuiden bereikt

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.