Nijl-cruises vanaf Caïro binnenkort weer mogelijk

Goed nieuws voor riviercruise liefhebbers in Egypte. Vanaf het nieuwe seizoen in Egypte, augustus/september, zijn er weer nijlcruises mogelijk vanaf de stad Caïro. Al sinds 1994 was dat niet mogelijk omdat de Nijl bij Qena was afgesloten voor rivercruiseschepen. De cruises konden tientallen jaren lang pas starten bij de stad Luxor. De rivierschepen zakten dan af richting het Zuiden naar Aswan. Tussendoor kunnen oud-Egyptische paleizen bezocht worden. De nieuwe route van Caïro naar Aswan is meer dan een verdubbeling van het aantal kilometers.

Gerelateerde blog: Op Nijlcruise: de kalmte van de rivier

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​