Royal Caribbean bestelt tweede nieuwe cruiseschip

Royal Caribbean Int. heeft een optie omgezet in een definitieve bestelling voor een tweede nieuw cruiseschip. Bij de Meyer Werft in Papenburg was vorig jaar al opdracht gegeven voor een enkel nieuwbouw schip onder de projectnaam Sunshine. Op de twee schepen van elk 158.000 ton kunnen ongeveer 4100 passagiers mee. Per bed bedragen de kosten een niet geringe € 170.000. De nieuwe schepen gaan volgens Royal Caribbean nieuwe spannende activiteiten en entertainment concepten bieden. Daarnaast staat in de bouw energie maatregelen en milieuvriendelijke technologieën centraal. De schepen komen in de herfst van 2014 en het voorjaar van 2015 in de vaart.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.