Costa Allegra veilig in Mahe aangekomen

Donderdagmorgen is de Costa Allegra aangekomen in Mahe. Gasten konden daarna ontschepen waarna ze werden ondergebracht in hotels. Costa Cruises zorgt ervoor dat de passagiers terug worden gevlogen naar Rome. De Costa Allegra heeft ruim drie dagen zonder stroom rondgedobberd. De omstandigheden waren op het schip verre van ideaal. De airconditioning functioneerde niet meer waardoor mensen op het dek sliepen. Voedsel zoals sandwiches was er in ruime mate.

Ter compensatie krijgen de passagiers als zij dit willen, een één of tweeweeks verblijf op de Seychellen aangeboden inclusief vluchten naar huis. Ongeveer 70% van de passagiers gaat in op het aanbod.

De compensatieregeling bevat:

  • Volledige terugbetaling van de cruise en de hiermee verband houdende reiskosten
  • Volledige terugbetaling van aan boord gemaakte kosten tijdens de cruise
  • Schadevergoeding gelijk aan het bedrag dat betaald is voor de cruise en in verband houdende reiskosten
  • Voor de gasten die geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid hun vakantie voort te zetten op de Seychellen op kosten van de maatschappij, een voucher ter waarde van de onafgemaakte Costa Allegra cruise voor een gratis reis op elk Costa schip binnen de komende 24 maanden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​