Mariah Carey doopt Disney Fantasy

Op donderdagavond werd de Disney Fantasy feestelijk gedoopt in New York door Mariah Carey. Tot op het laatste moment had de Disney Cruise Line uiteraard geheim gehouden wie de voltrekking zou doen. Bij de Manhattan Terminal in New York vond de festiviteit plaats. Naast Mariah Carey waren bijvoorbeeld ook Jerry Seinfeld en de burgemeester van New York present. Maar Mariah Carey was de persoon die in het atrium begon met aftellen tot een grote champagnefles verscheen waaruit confetti en slingers plopten. Het aftellen was een knipoog naar het aftellen voor het beroemde oud & nieuw feest op Times Square.

Het prachtige schip is het vierde cruiseschip in de vloot. 1250 hutten kunnen in totaal 2500 gasten ontvangen. De Disney Fantasy maakt pas op 31 maart 2012 haar maidenvoyage. Vanuit Port Canaveral gaat het schip in het Caribbisch gebied varen.

Voor meer nieuws over de Disney Fantasy: Overzicht nieuwe schepen in 2012 Disney Fantasy

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.