Norwegian Cruise Line bouwt Moderno Churrascaria op elk schip

Norwegian Cruise Line gaat op alle schepen in de vloot een Braziliaans steakhouse Moderno Churrascaria introduceren. Op een aantal schepen kan men al dineren bij het Moderno Churrascaria. Op de Norwegian Epic werd het restaurant een succes, waarna het op de Norwegian Dawn, Norwegian Jade, Norwegian Sun en de Norweigan Pearl beschikbaar kwam.  Eind februari bouwde Norwegian Cruise Line dit restaurant op de Norwegian Gem. De Norwegian Jewel en Star volgen in april 2012.

Het steakhouse omvat een salade bar met soepen en salades. Bij het hoofdgerecht komt een ober om verschillende soorten vlees te snijden en direct op het bord te presenteren. Het restaurant is niet inclusief; 20 dollar per persoon is de toeslag.

Voortaan biedt Norwegian Cruise Line ook de mogelijkheid om restaurants voorafgaand aan de cruise te reserveren, voor elk schip.

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.