MSC Cruises introduceert het Allegrissimo – all inclusive pakket

MSC Cruises introduceert het Allegrissimo pakket – een all inclusive pakket. De drankjes zijn in het pakket inclusief. Met het Allegrissimo pakket kan de gast voor € 23,- per persoon per nacht onbeperkt genieten van door een sommelier geselecteerde topwijnen, verfrissende cocktails, mooie aperitieven en gezonde smoothies en fruitsapjes. Ook aan de kinderen is gedacht: voor € 12,- p.p.p.n. kunnen zij onder meer genieten van onbeperkt frisdrank, milkshakes en Italiaans ijs.  Exclusief zijn de drankjes in je minibar en mineraalwater in je hut. Het pakket is vooraf via je reisadviseur of via internet te bestellen.

Naast het Allegrissimo pakket heeft MSC ook andere drankpakketten: zie ook het overzicht op de website van MSC Cruises 

  • All inclusive 24 uur – premium: €42 pp (€21 kinderen) –  inclusief minibars en mineraalwater in hut, inclusief exclusieve merken in de bars
  • Cheers-pakket: €15,50 pp (€9 kinderen) – Onbeperkt wijn (keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 roséwijn), tapbier, frisdranken en mineraalwater tijdens lunch en diner.
  • Allegro-pakket: € 69 pp (€34 kinderen) – 4 flessen wijn + 7 flessen mineraalwater, OF 14 bie(rtjes van de tap (40cl) + 7 flessen mineraalwater , kinderen: 14 frisdranken of vruchtensappen

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​