Start van bouw cruiseschip Europa 2

Op de werf STX Europe in Saint-Nazaire (Frankrijk) is de volgende fase gestart van de bouw van het luxe cruiseschip Europa 2. Het eerste bouwblok werd op 1 maart 2012 officieel het dok ingehesen. Het nieuwe schip Europa 2 wordt een zusterschip van de Europa 1 van Hapag Lloyd cruises. De Europa is momenteel het meest luxueuze schip ter wereld want het schip is geclassificeerd door Berlitz Cruiseguide met zes sterren.

Zoals gebruikelijk bij aanvang van de bouw legden de directeur van de werf en van de cruisemaatschappij beide een munt in het bouwblok. Dat brengt het schip geluk.

De Europa 2 wordt een zeer luxueus schip met alleen balkonsuites. Elf dekken met 251 suites herbergen maximaal 516 passagiers. Bovendien is er meer ruimte voor elke passagier dan elk ander schip.  Acht restaurants zorgen voor culinaire verrassingen, net als op de Europa. In de lente van 2013 wordt het schip opgeleverd.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​