Thomson en Louis Cruises ruilen schepen

Het Britse Thomson Cruises en Cypriotische Louis Cruises gaan een stoelendans uitvoeren met twee schepen die deze zomer al gaat plaatsvinden. Thomson Cruises gaat het schip de Thomson Destiny (1450 passagiers) weer teruggeven aan Louis Cruises. Daarvoor in de plaats gaat Thomson van Louis Cruises een ander schip charteren; de Louis Majesty (1462 pasagiers). Het schip wordt omgedoopt tot de Thomson Majesty. De Majesty is een van de bekendste schepen van Louis Cruises, ooit in de vaart gekomen als Norwegian Majesty van Norwegian Cruise Line. De reden voor deze stoelendans kan liggen in de ouderdom van de schepen.

Thomson Destiny

Thomson wil graag een nieuwere vloot. De Majesty is tien jaar nieuwer dan de Destiny. Inmiddels ligt de Majesty bij Pireaus in Griekenland waar het klaargemaakt wordt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Thomson en Louis Cruises ruilen schepen

  • 7 maart 2012 om 16:38
    Permalink

    Wij zijn in februari met de Louis Majesty meegevaren. Goed dat ze in het dok ligt, want met de reddingssloepen was wel een en ander aan de hand. Bovendien liet de veiligheidscontrole te wensen over. De instructie van de bemanning was onder de maat zodat ik mijn hart vasthoud mocht er iets gebeuren. Dat er iets kan gbeuren weten we inmiddels.
    De bemanning wordt slecht betaald, maakt overuren en de kapitein accepteert geen enkele feedback van het ongeschoold personeel. IK wil niet ‘genieten’van slavenarbeid (6 maanden lang werken 18-20 uur per dag voor 4 euro per uur en slechte voeding)
    Er zijn dus verschillende redenen om dit soort goedkope cruises te mijden!!!

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.