Carnival Destiny krijgt intensieve renovatie

De trend zet zich in 2013 door. (Zie Welke renovaties staan er voor 2012 in de planning?) Op de lijst van aanstaande renovaties mag ook de Carnival Destiny neergeschreven worden. Carnival Cruise Line gaat de Destiny een reuze make-over geven. Het schip uit 1996 wordt zodanig verbouwd dat het zelfs een nieuwe naam krijgt; de Carnival Sunshine. De renovatie lijkt veel op de Costa Romantica die onlangs tot Costa NeoRomantica is omgedoopt.  De Destiny krijgt alle Funschip 2.0 vernieuwingen zoals nieuwe restaurants, vernieuwd entertainment, bars en lounges. Groot zijn ook de verbouwingen met betrekking tot de hutten:

  • een tropisch decor in elke hut dat de Caribische bestemmingen van de Sunshine moet benadrukken
  • 182 nieuwe hutten, variërend van binnen-, spa- en balkonhutten
  • Een hamburgercafetaria bij het zwembad
  • Mexicaans, Italiaans en Aziatische restaurants
  • Steakhouse (toeslag)
  • Koffiebar
  • Vernieuwingen aan lido buffet en het hoofdrestaurant
  • Een adults-only zwemgedeelte met waterval
  • Waterglijbanen en nieuwe kinderruimtes

De Carnival Sunshine vaart na de renovatie in Italië bij Fincantieri eerst een zomer (2013) lang in Europa. Daarna krijgt het schip in de winter een thuisbasis in New Orleans.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.