Norwegian Cruise Line introduceert app iConcierge

Norwegian Cruise Line introduceert een heel bijzondere app voor IPhone, IPad, Android of Windows7. De iConcierge-app is volgens een recensie van AppPicker je toegangspoort tot allerlei services tijdens de cruise op de Norwegian Epic. Gasten kunnen de app downloaden op hun eigen smartphone of IPad. Daarna blijf je op de hoogte van alle activiteiten op het cruiseschip. Ook kun je sms’en via de app met andere gebruikers tijdens de cruise, reserveringen maken of excursies op zoeken. Zelfs het dagprogramma wordt beschikbaar op de app. Dus geen papieren dagprogramma meenemen, maar voortaan alleen je telefoon.

Voor een bedrag van 7,95 dollar gebruik je de app tijdens de gehele cruise. De app is in eerste instantie gratis te downloaden, voor het gebruik betaal je het vaste bedrag van 7,95 dollar.

Vanaf 24 maart 2012 wordt de app beschikbaar voor de Norwegian Epic. Pas wanneer je aan boord bent, wordt de app geactiveerd bij gebruikmaking van het Wifi netwerk op het schip.

Op een later tijdstip volgen ongetwijfeld de andere schepen in de vloot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.