Twee Caribbean Princess afvaarten geannuleerd

Princess Cruises heeft de komende twee cruises van de Caribbean Princess geannuleerd. Het schip (3080 passagiers) heeft problemen met een van de voorstuwingsmotoren. Afgelopen woensdag arriveerde het schip met vertraging in San Juan (Puerto Rico) nadat het probleem geconstateerd was. De eerstkomende twee cruises komen te vervallen.

Passagiers die geboekt hebben voor de cruises van 18 maart en 25 maart krijgen het volledige cruisebedrag terug. Bovendien ontvangen zij op een volgende cruise 25% korting.  De eerstvolgende cruise met de inmiddels dan gerepareerde Caribbean Princess vindt plaats op 1 april vanuit San Juan.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.