Zes nieuwe schepen voor Viking River Cruises in 2013

Viking River Cruises gaat door met uitbreiden. In 2012 brengt de riviercruisemaatschappij zes schepen in de vloot. In 2013 komen er nog eens zes bij. Vooral vanwege de vraag naar meer riviercruises, heeft ervoor gezorgd dat Viking besloten heeft tot deze groei.

De zes nieuwe schepen worden genoemd naar oude Viking goden, net als de schepen die in 2012 nieuw in de vaart komen. Volgende week op 21 maart 2012 worden de eerste twee -Viking Odun en Viking Idun- gedoopt. Halverwege april komen de volgende twee -Viking Freya en Viking Njord-, waarna in de zomer de laatste twee -Viking Embla en Viking Aegir- erbij komen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.