‘Monarch van Royal Caribbean naar Pullmantur’

Volgens diverse Portugese media heeft Pullmantur aangekondigd dat het haar vloot gaat uitbreiden met een vijfde cruiseschip. De kleine Spaanse rederij neemt de ‘Monarch of the Seas’ over van Royal Caribbean. Pullmantur is een dochtermaatschappij van Royal Caribbean Cruises Ltd. Het schip, dat verder zal gaan onder de naam ‘Monarch’ heeft een capaciteit van 2.769 passagiers en 831 bemanningsleden. Voordat het in service gaat zal het eerst een volledige renovatie ondergaan. De verwachting is dat dit in april 2013 gerealiseerd is. De Monarch zal samen met haar ‘broertje’ de Sovereign het vlaggeschip worden van het bedrijf voor met name de Spaanse en Braziliaanse markt. Het schip is gebouwd in 1991. Het weegt 73.192 ton en is 268 meter lang. Het bestaat uit 14 dekken met 1.193 hutten.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​