Crystal Cruises van start met All-Inclusive concept

Na een jaar van voorbereiding is Crystal Cruises officieel van start gegaan met de invoering van haar ‘All Inclusive’-concept. De Crystal Symphony had maandag de primeur tijdens de transatlantische cruise van Miami naar Lissabon. In het pakket bevinden zich een grote selectie van vooraanstaande wijnen en sterke dranken. Zij zijn te verkrijgen in alle lounges met een open bar service. Daarnaast zijn de fooien voor de huishouding, butler en personeel van de bars en restaurants inbegrepen. Indien je je eigen wijn meeneemt zal het ontkurken ook niet in rekening worden gebracht.

‘Onze ‘All Inclusive’-concept biedt een zeer comfortabele ervaring met zoals altijd de focus op een ongelooflijke kwaliteit en onberispelijke uitvoering. De invoering versterkt het buitengewone gemak en waarde van een Crystal vakantie’, aldus Thomas Mazloum, Senior Vice President Operations van Crystal Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.