Definitief: Monarch of the Seas naar Pullmantur

Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft dinsdag het nieuws bevestigd dat Monarch of the Seas van Royal Caribbean International wordt toegevoegd aan de vloot van Pullmantur, een cruiserederij en touroperator die gevestigd is in Madrid. Op 29 maart 2013 zal Monarch of the Seas haar laatste afvaart maken voor Royal Caribbean International om vervolgens vanaf 1 april 2013 voor Pullmantur te gaan varen.

‘We zijn erg trots op Monarch of the Seas, voor het leveren van goede service en een uitstekende herinneringen aan vele vakantiegangers’ zegt Adam Goldstein, president en CEO van Royal Caribbean International. Ze zal verder gaan met het creëren van mooie vakantie herinneringen tijdens haar laatste afvaarten en daarna het zelfde blijven doen voor de gasten van Pullmantur. Met de opname van Monarch of the Seas, zal Pullmantur de gast capaciteit vergroten met bijna 20 procent en voldoen aan een stijgende vraag naar All Inclusive cruise vakanties. ‘De overdracht van Monarch of the Seas zal de groei van Pullmantur in Latijns-Amerika versterken, en zal ons helpen om daar één van de meest bekende merken te worden,’vertelt president en CEO van Pullmantur, Gonzalo Chico Barbier.

Monarch of the Seas is gebouwd door Chantiers de L’Atlantique (nu STX France) in St.Nazaire, Frankrijk en had haar eerste afvaart op 17 november 1991. Het schip maakt deel uit van de Sovereign Klasse, en was toen ’s werelds grootste en meest innovatieve schip.

Bron: AMCA

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.