MSC Cruises vernieuwt kinderprogramma

MSC Cruises heeft haar Kids Club programma vernieuwd om kinderen van verschillende leeftijdsgroepen nog beter aan boord te vermaken. Sinds medio januari 2012 zijn de aanpassingen aan het programma doorgevoerd op de MSC-schepen. De focus ligt daarbij op populaire sportactiviteiten, knutselen, theater en technologie. Daarnaast is er een ruimere keuze aan familie-activiteiten van parades tot zoektochten. MSC Cruises zet bovendien in op hoger gekwalificeerde kinderleiders en een relatief hoger aantal op de groepen. Nieuw zijn de mogelijkheden om als ouder pagers/beepers te huren. Zo kan je snel bij je kind zijn wanneer deze aandacht van de ouder nodig heeft.

MSC kent vier leeftijdsgroepen:

  • de Mini Club voor 3-6 jarigen die op magische ontdekkingsreis gaan
  • de Junior Club voor de 7-11 jarigen met piraten en avonturen eilanden
  • Y-Team is voor 12-14 jarigen
  • MSC Generation Teen Club voor de 15-17 jarigen die leeftijdsnoten kunnen ontmoeten en met elkaar coole dingen kunnen toen.

In het vernieuwde kinderprogramma zijn voortaan de kleintjes van 10 -36 maanden ook welkom met hun ouders om mee te doen in het Nanny’s Hour van 09:00 -10:00 uur ’s morgens. Speciale activiteiten zoals met blokken spelen, tekenen en puzzelen zijn op hen afgestemd.

Nieuw zijn ook de verruimde openingstijden van de jongste groepen, van 09:00- 23:00 uur ’s avonds. Deze openingstijden zijn tijdens zee- én havendagen. Relaxen of een stad bezoeken zonder de kinderen, behoort dus tot de mogelijkheden.

Shows

Op alle schepen speelt eenmaal per cruise op een speciale middag voor kinderen en hun ouders de theatershow It’s show time! Alle sprookjesfiguren zoals Tarzan, Alladin, Sneeuwwitje,  komen dan langs om te dansen en te zingen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.