Norwegian Breakaway: nieuwe shopping mogelijkheden

The Waterfront

Een promenade met winkeltjes, bars en restaurants? Het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line krijgt een unieke promenade rondom het dek; The Waterfront. Concurrent Royal Caribbean Int. heeft ook promenades, maar deze bevinden zich in het schip. Uniek wordt op de Norwegian Breakaway dat je rond kan lopen met aan de ene hand het water en aan de andere hand gezellige bars. The Waterfrond bevindt zich op dek 6. Het schip wordt uiteraard een compleet Freestyle schip met veel keuze aan restaurants en bars. Norwegian maakte bekend dat er maar liefst 17 restaurants en 12 bars en lounges zullen zijn. Enkele restaurants zijn:

  • Ocean Blu  het eerste visrestaurant van NCL met sushibar (The Waterfront)
  • Moderno Churrascaria (The Waterfront)
  • Cagney’s Steakhouse (The Waterfront)
  • La Cucina (The Waterfront)
  • Manhattan Room (hoofdrestaurant)
  • Taste  (hoofdrestaurant)
  • Savor  (hoofdrestaurant)
  • Teppanyaki restaurant met traditionele Japanse rots tuin
  • Le Bistro

De Norwegian Breakaway wordt gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland en komt in april 2013 in de vaart. Het schip verlaat helaas Europa, want de Breakaway gaat vanuit New York varen naar de Bermuda eilanden. In de winter naar Florida en het Caribisch gebied.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.