Norwegian Breakaway: nieuwe shopping mogelijkheden

The Waterfront

Een promenade met winkeltjes, bars en restaurants? Het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line krijgt een unieke promenade rondom het dek; The Waterfront. Concurrent Royal Caribbean Int. heeft ook promenades, maar deze bevinden zich in het schip. Uniek wordt op de Norwegian Breakaway dat je rond kan lopen met aan de ene hand het water en aan de andere hand gezellige bars. The Waterfrond bevindt zich op dek 6. Het schip wordt uiteraard een compleet Freestyle schip met veel keuze aan restaurants en bars. Norwegian maakte bekend dat er maar liefst 17 restaurants en 12 bars en lounges zullen zijn. Enkele restaurants zijn:

  • Ocean Blu  het eerste visrestaurant van NCL met sushibar (The Waterfront)
  • Moderno Churrascaria (The Waterfront)
  • Cagney’s Steakhouse (The Waterfront)
  • La Cucina (The Waterfront)
  • Manhattan Room (hoofdrestaurant)
  • Taste  (hoofdrestaurant)
  • Savor  (hoofdrestaurant)
  • Teppanyaki restaurant met traditionele Japanse rots tuin
  • Le Bistro

De Norwegian Breakaway wordt gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland en komt in april 2013 in de vaart. Het schip verlaat helaas Europa, want de Breakaway gaat vanuit New York varen naar de Bermuda eilanden. In de winter naar Florida en het Caribisch gebied.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​