Cruises MSC in teken van AC Milan en SSC Napoli

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het deze zomer twee speciale themacruises organiseert voor voetbalfans van AC Milan en SSC Napoli. De rederij is sponsor van beide Italiaanse topclubs, die dan ook hun medewerking verlenen aan deze cruises. De MSC Splendida zal vanaf 2 juni 2012 rood en zwart (AC Milan) kleuren tijdens een 8-daagse ‘Rossoneri’-cruise op de Middellandse Zee. Het schip vertrekt vanuit Genua om achtereenvolgens Barcelona, Tunis, La Valetta, Messina en Rome aan te doen. De 8-daagse ‘Blue’-cruise voor supporters van SSC Napoli zal plaatsvinden op de MSC Fantasia en vertrekt op 28 mei vanuit Napels. Daarbij worden Palermo, Tunis, Barcelona en Marseille bezocht.

Tijdens de cruises zullen diverse voetbalevenementen en workshops plaatsvinden waarin de rijke historie van beide clubs centraal staat. Er worden o.a. legendarische wedstrijden van de clubs getoond, workshops gehouden over de medische begeleiding van de spelers (bijv. over het beroemde Milan-lab) en toernooien georganiseerd voor zowel volwassenen als kinderen. Tevens wordt er een excursie georganiseerd naar het Camp Nou stadion in Barcelona. Bijzonder aan de cruises is dat naar verwachting ook de spelers en technische staf van de clubs aan boord zullen zijn om tijd door te brengen met de fans.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.