AIDAmar succesvol uitgedokt bij Meyer Werft

AIDAmar - copyright NDR: Felix Meschede
AIDAmar - copyright NDR: Felix Meschede

Even na acht uur was het al zover. De AIDAmar mocht eindelijk de bouwhal bij de Meyer Werft, Papenburg in Duitsland, verlaten. Vandaag worden nog verdere testen doorgevoerd, onder andere met de reddingssloepen. Afgelopen week moesten nog veel zaken aan het interieur gebeuren: tapijt leggen, verven. Voor het daadwerkelijk uitvaren moest wel nog een bouwdeel van de aanstaande AIDAstella verplaatst worden. Dat ging zonder problemen zodat vanmorgen de AIDAmar het eerste stralende zonnetje op haar boeg kreeg.

Honderden toeschouwers waren live aanwezig. De Noord-Duitse TV zender (NDR) was zoals gebruikelijk live aanwezig en zond in een live-stream het uitdokken uit.

bronnen: NDR/Meyer Werft

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.