MSC Cruises biedt cruises naar de Rode Zee aan in winter 2012/2013

MSC Cruises heeft voor de winter van 2012-2013 de nieuwste bestemmingen bekendgemaakt. De Rode Zee wordt daarbij dé nieuwe bestemming. De MSC Armonia, ca. 2000 passagiers, vertrekt op 2 november van Venetië naar Sharm El Sheikh in Egypte. Vanaf Egypte vaart de Armonia de gehele winter 8-daagse cruises vanuit Sharm El Sheikh tot en met 6 april 2013. Havens die worden aangedaan zijn Safaga (Egypte), Eilat (Israel), Aqaba (Jordanië ) en Sokhna Port (Egypte). De havens bieden veel historie, cultuur en natuur.

Zo kan men in Aqaba de bijzondere stad Petra bezoeken en de Wadi Rum Vallei. In Egypte zijn de piramides en Cairo met de bus te bereiken. Vanuit Eilat worden excursies aangeboden naar Jerusalem en alle bijzondere historische plekken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​