Computerlessen bij Cunard en Holland America Line

Cunard en Holland America Line hebben hun computerworkshops uitgebreid en aangepast. Cunard biedt vanaf nu op alle drie de Cunard schepen de populaire Apple iStudy – lessen. Onlangs kreeg ook de Queen Victoria een Apple Learning Centre aan boord. De allernieuwste iMac computers staan klaar voor seminars en workshops over allerlei Apple producten en natuurlijk de iPad. Niet alleen voor digibeten zijn de workshops bedoeld. “Het concept is bedoeld voor degenen die al vertrouwd zijn met Apple producten , maar ook voor die mensen die een iPad willen uitproberen of mensen die zelf al een computer hebben en het beste daaruit willen halen”,  zegt Peter Shanks, directeur van Cunard Line. Veel gasten brachten in het verleden al hun eigen iPad mee naar de workshops. Cunard heeft overigens op de Queen Elizabeth ook een iRange winkel aan boord met Apple producten zoals de iPods, MacBook Pro en Air en uiteraard accesoires.

De Holland America Line heeft onlangs het digitale activiteitenprogramma met Microsoft Windows aan boord van alle 15 schepen uitgebreid met twee nieuwe Digital Workshops. Voortaan kunnen gasten de workshops  ‘Introductie van de Cloud’ en ‘Bestanden, Mappen en Delen’ volgen. In totaal kunnen ze kiezen uit 12 verschillende Digital Workshops.

“De Digital workshops zijn favoriet en de perfecte manier voor de gasten om hun cruise-ervaring met vrienden en familie te delen”, zegt Richard Meadows, executive vicepresident marketing, sales en gastenprogramma’s van Holland America Line. “Onze samenwerking met Microsoft betekent dat onze gasten naast de toegang tot de nieuwste software en tools, ook altijd de technische experts van Microsoft gratis kunnen raadplegen.”  Gasten die hun digitale vaardigheden willen vergroten, kunnen onbeperkt workshops bijwonen. Daarnaast is er meer dan 20 uur per week één-op-één coaching, genaamd ‘Techspert Time’, om vragen van de gasten te beantwoorden.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​