Insignia aan Hapag Lloyd overhandigd

Dinsdag 10 april 2012 heeft de Duitse cruisemaatschappij Hapag Lloyd de Insignia overhandigd gekregen. De Insignia (gebouwd 1998) van rederij Oceania Cruises gaat onder de naam MS Columbus 2 verder varen voor de Duitse reder. Het cruiseschip wordt twee jaar lang gecharterd van Oceania Cruises. Daarna bestaat een optie voor verlenging. De toekomstige Columbus 2 ligt momenteel in een dok in Barcelona waar het schip geinspecteerd wordt. Sebastian Ahrens van Hapag Lloyd overhandigde de nieuwe kapitein, Jörn Gottschalk, de scheepsbel: “We hebben bewust een schip gekozen dat zonder grote renovatie zich in een uitstekende toestand verkeert”. De elf dekken herbergen 349 hutten voor slechts 698 passagiers. Om 17 april wordt het luxe schip op Mallorca gedoopt.

Oceania Cruises krijgt met het nieuwbouw schip de Riviera weer een volwaardige vervanging.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.