Eerste zeetesten van MSC Divina goed verlopen

Op zondag 15 april keerde de MSC Divina succesvol terug van haar eerste zeetesten. Na drie dagen op zee is de MSC Divina zee waardig bevonden. Ruim 360 mensen hebben hard gewerkt om meer dan 60 verschillende testen uit te voeren, variërend van snelheid, wendbaarheid tot en met geluid en trillingen van het schip. Tot en met de vlagceremonie, op 19 mei in Saint-Nazaire, zal er getest blijven worden. Bij de doop om 26 mei moet het gehele schip dan gereed zijn. Sophia Loren zal de MSC Divina in een bijzondere ceremonie in Marseille dopen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.