Royal Caribbean International en Celebrity Cruises zenden EK-wedstrijden uit

Voetbalfans kunnen elk doelpunt zien en hun nationale team aanmoedigen tijdens de UEFA EURO 2012 wedstrijden omdat de rederijen de rechten hebben gekocht om de wedstrijden aan boord uit te zenden. Alle 31 wedstrijden, inclusief de finale op 1 juli zullen live te zien zijn op alle Royal Caribbean International schepen die in Europa varen. Celebrity Cruises zal op haar schepen in Europa alle wedstrijden laten zien vanaf de kwartfinales tot de finale.
‘Vaak worden vakantieplannen uitgesteld in verband met zulke grote sportevenementen’, zegt Dominic Paul, Vice President & Group Managing Director Europe, Middle East & Africa. ‘Nu kan men tijdens een geweldige cruise-ervaring hopelijk de overwinning meevieren van het nationale team’.

Gasten kunnen de wedstrijden volgen in diverse bars op het schip of in de eigen hut.

Royal Caribbean International schepen waar alle wedstrijden te zien zullen zijn: Adventure of the Seas, Brilliance of the Seas, Grandeur of the Seas, Independence of the Seas, Jewel of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Serenade of the Seas, Splendour of the Seas en Vision of the Seas.

Celebrity Cruises schepen waar wedstrijden vanaf de kwartfinales te zien zullen zijn: Celebrity Eclipse, Celebrity Constellation, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette en Celebrity Solstice.

Gerelateerd bericht: EK Voetbal en Olympische Spelen op ‘Europese’ schepen NCL

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.