HAL Cruise Experience in Rotterdam

De Holland America Line gaat verder met het houden van presentaties over wat cruisen precies is en wat er zo bijzonder is aan het cruisen met de Holland America Line. Onder de naam Cruise Experience worden op zaterdag 28 april 2012 in Rotterdam een aantal presentaties gegeven. De locatie is heel bijzonder: in het theater van het historische schip SS Rotterdam. De presentaties duren ongeveer een uur. Ze vangen aan om 10:00, 12:00 en 14:00 uur.

Aanmelden is gratis en kan via www.halexperience.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.