Olympische spelen bij Celebrity Cruises

Meer dan een miljard mensen zullen naar alle waarschijnlijkheid op televisie meegenieten van de Olympische Spelen welke deze zomer in Londen plaatsvinden. Celebrity Cruises biedt de unieke mogelijkheid om alle gasten aan boord van haar vloot (m.u.v. Celebrity Xpedition in de Galapagos) hiervan mee te laten genieten.

Van de spectaculaire Opening Ceremonie op 27 juli tot en met de Eind Ceremonie op 12 augustus, zal Celebrity Cruises via satelliet verbinding ‘live’ sportprestaties uitzenden van zwemmers, duikers, gymnasten, roeiers, fietsers, atleten en basketbalwedstrijden. Daarnaast zullen dagelijks hoogtepunten worden uitgezonden van alle 26 sporten die gedurende de Spelen worden beoefend. In verband met het tijdsverschil zal op de Celebrity schepen varend in Noord Amerika de beelden naast ‘live’ ook overdag nogmaals worden uitgezonden.

De Celebrity gasten kunnen de Olympische Spelen vanuit hun hut of suite zien, maar ook in verschillende bars en lounges. De exacte locaties en uitzendtijdstippen worden in dagelijkse nieuwsbrief aan boord vermeld.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​