Avalon doopt twee schepen in Enkhuizen

Een grote gebeurtenis voor Enkhuizen gaat op 11 mei plaatsvinden. Twee gloednieuwe riviercruiseschepen van Avalon Waterways zullen daar gedoopt gaan worden. De twee “Suite schepen” Avalon Vista en de Avalon Visionary lagen een aantal weken voor op het bouwschema. De Avalon Vista en Visionary werden door Den Breejen Shipyards gebouwd. De Vista, 135 meter lang, is al in januari opgeleverd. De kleinere Visionary, 110 meter, wordt volgende week opgeleverd. Precies op tijd voor de doop.

De Avalon Vista heeft 2½ dekken en kan 166 passagiers meenemen. De Avalon Visonary heeft ook 2½ dekken is geschikt voor 138 passagiers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Avalon doopt twee schepen in Enkhuizen

  • 6 mei 2012 om 13:33
    Permalink

    Ik heb hem zien varen, vanochtend ongeveer 12 uur bij de brug van Vianen richting Beatrixsluizen; had helaas geen camera bij me. Mooi schip!

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.