Riviera overhandigd aan Oceania Cruises

Oceania Cruises kreeg deze week officieel de Riviera overhandigd in een ceremonie bij de scheepswerf van Fincantieri bij Genua. De Riviera (1250 gasten) is daarmee het zusterschip van de Marina, het andere nieuwe cruiseschip van Oceania dat slechts 15 maanden geleden ook in de vaart kwam. De gloednieuwe Riviera is een middelgroot schip (66.172 brutoton) met maar liefst 10 dinergelegenheden.  Waaronder ook Jacques, een restaurant genoemd naar de wereldberoemde Franse chef Jacques Pepin.

Op 11 mei zal het schip in Barcelona gedoopt worden door dee Amerikaanse chefkok Cat Cora. De maidenvoyage gaat van Venetië naar Athene en vertrekt op 16 mei 2012. Daarna biedt het schip deze zomer in totaal 20 Middellandse Zee cruises aan.

Gerelateerde berichten: Oceania Cruises start met culinaire excursiesInsignia aan Hapag Lloyd overhandigd

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.