Vandaag opening cruiseterminal IJmuiden

Vandaag op 4 mei wordt de nieuwe Felison cruiseterminal in IJmuiden feestelijk geopend.  De openingshandeling zal door de CEO van MSC Cruises, Pierfancesco Vago, de burgemeester van Velsen, Franc Weerwind en door de algemeen directeur van de KVSA BV, Frans Baud, worden verricht. Om 12:00 uur vindt de officiële opening plaats. De MSC Opera meert vandaag in een maidencall aan waarmee de cruiseterminal direct gebruik gaat worden genomen.  Maximaal twee schepen kunnen gelijktijdig aanmeren. Vooral voor grotere cruiseschepen zal de terminal gebruikt gaan worden. Dit seizoen zullen alleen al ruim 35 cruiseschepen daar gaan aanmeren. In de nieuwe hal zijn uiteraard voldoende faciliteiten om passagiers te ontvangen die in- en ontschepen. Ook biedt de terminal faciliteiten om dagjesmensen die met hun cruiseschip aankomen, goed te kunnen verwelkomen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.