Celebrity Cruises breidt uitgebreide suite services nog verder uit

Celebrity Cruises gaat de puntjes nog eens extra op de ‘i’ zetten met ‘Suite Life’. In aansluiting op de populaire 24 uur per dag Europese Butler Service, krijgen suitegasten nu nog veel meer extra’s. De lijst met extra’s wordt aangevuld met eersteklas matrassen van Celebrity, lakens van 100% Egyptische katoen, pluche kussens, toiletartikelen van BVLGARI, een tweeledig oplaadsysteem voor iPod/iPad, gereserveerde plaatsen in het theater en een welkomstfles mousserende wijn van Blanc de Blanc.

‘De uitbreiding van onze suite faciliteiten is een uiting van ons bewustzijn hoe belangrijk een vakantie-ervaring is voor onze gasten. We zijn derhalve volledig gefocust om gasten het absoluut allerbeste aan te bieden zodat zij zover mogelijk van dagelijkse beslommeringen zijn verwijderd en uitgerust en vol energie van vakantie terugkomen’, zegt Celebrity’s Senior Vice President of Hotel Operations, Lisa Lutoff-Perlo.

Bovenstaande extra faciliteiten zijn een aanvulling op de reeds bestaande privileges voor suite gasten zoals bijvoorbeeld de Europese Butler Service, die bijvoorbeeld graag van dienst zijn met het uitpakken en inpakken van de bagage, schoenpoetsservice, assistentie bij het boeken van de spa, excursies of specialiteitenrestaurants, priority bij in- en ontscheping, ruime veranda’s, Hansgrohe douchekoppen, gebruik van Frette badjassen, grote, 100% katoenen badlakens, verse bloemen, dagelijks vers fruit en een gratis Celebrity draagtas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.