Plancius op weg terug naar Nederland

Oceanwide Expeditons maakt bekend dat het gerepareerde expeditieschip Plancius op weg is gegaan naar Nederland. Het schip strandde met motorpecht op 9 april bij Zuid-Georgië, een Brits eiland nabij Antarctica. Het expeditieschip was bezig met een een reis voor vogelaars. De 74 gasten en 21 personeelsleden zaten een week vast op het eiland en aan boord. Daarna werden ze met een ander schip, de mv Ushuaia, terug gebracht naar het vasteland van Zuid-Amerika.

De defecte motor van het schip is gerepareerd en na een zeetest werd het schip veilig gevonden om naar Nederland terug te varen. Op 5 juni komt de Plancius aan in Hansweert, Zeeland.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​